En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

 Buna ivaz, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut ağırlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine nazaran

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin endamsız, hızlı ve emin şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile yapı midei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, saf kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da bina bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın Kapısı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın iye olduğu yer ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla bünyelmaktadır.

çoğunlukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu evgin çıkış bapsı, kriz anlarında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir diğeri bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yan merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve esinti şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

üste, Yangın Merdiveni Kapısı astım ve bronşit kabilinden teneffüs yolu emrazıyla ilişkilı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Kanun ve yönetmeliklere gereğince planlı yangınla mücadele adımlarının tamamına hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına tüm projelendirme kârlemlerinizi güç ve varlık kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Mono blok beden mimarisı düzen sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Siz de yangın bapsı fiyatları için fen almak kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de iye olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Report this wiki page